B E N I D O R M 2.0 - D A G - 7 / by Romi Tweebeeke

Het leuke van ergens langer blijven of vaker komen is dat je gezichten gaat herkennen en ziet dat de mensen ook hier van routines en herhaling houden. Routines zorgen voor houvast, zeker voor mensen op leeftijd. Vandaag gaf ik mezelf tien minuten om vlak voor de gym te observeren wat er gaande was op en rondom het strand. Ik zag de eerste gymlui enigszins ongemakkelijk op hun horloge kijken en alvast het zand rondom hun voeten wegvegen. Tijdens de gymnastiek staan dezelfde mensen op verschillende dagen op een vaste plek, daar bij die linker palm of rechts achterin net in de schaduw van een gebouw. De mensen langs de kant zijn minstens net zo leuk als de mensen op het zand. Langs de kant doen mensen namelijk stiekem mee. Het zonnetje, de muziek en het enthousiasme van lerares werkt voor bijna iedereen aanstekelijk. Deze dingen zorgen er voor dat je ook als toeschouwer niet stil kunt staan.
 

romitweebeeke_benidorm4


Het is nu tijd om naar huis te gaan, met ruim 1200 nieuwe beelden en een hele hoop notities. Een deel van mijn werk heb ik inmiddels ingestuurd voor een groot fotofestival a.s. zomer. Duimen jullie mee?

Hasta la próxima / tot de volgende!

PS> we zijn bezig met een kleine after movie, dus een kijkje achter de schermen!